Beko Basketbol Ligi'nde fikstür açıklandı..

Beko Basketbol Ligi’nin 2011-2012 sezonu fikstürü belirlendi. İzmir’deki Swissotel Grand Efes’in Didim Salonu’nda düzenlenen basın toplantısının ardından çekilen kura sonucunda ligde mücadele edecek 16 takımın 30 haftalık maç programı belli oldu. Geçtiğimiz sezon normal sezonu 3.sırada tamamlayan ve ligde play-off finali oynayarak 21 yıl aradan sonra büyük bir başarıya imza atan Galatasaray erkek basketbol takımı ligin ilk haftasında Olin Edirne ile deplasmanda karşılaşacak.

15/16 Ekim tarihinde startı verilecek olan Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezonda Galatasaray erkek basketbol takımı geçen sezonki başarısını tekrar etmek ve çıtayı biraz daha yükseltmek için transfer döneminde önemli isimleri renklerine kattı. Jaka Lakovic, Jamon Gordon, Darius Songaila gibi önemli yabancılarla sözleşme imzalayan Galatasaray erkek basketbol takımı ayrıca yerli rotasyonda da kemik kadroyu koruyarak üzerine takviyeler yaptı. Ender Arslan, Cevher Özer ve Furkan Aldemir transferlerinin yanı sıra genç oyunkurucu Can Korkmaz ile sözleşme imzalayan Galatasaray erkek basketbol takımı yeni sezonda daha önemli başarılara imza atmak için mücadele edecek.

Olin Edirne deplasmanında lige başlayacak olan Galatasaray, bir sonraki hafta ligin güçlü ekiplerinden Banvit'i evinde konuk edecek. Banvit karşılaşmasının hemen ardından Pınar Karşıyaka ile yine evinde oynayacak olan Galatasaray erkek basketbol takımı bu iki karşılaşmayı geçtiğimiz sezonun son maçında aldığı ceza nedeniyle seyircisiz oynayacak. Ligin 5. haftasında Anadolu Efes ile karşılaşacak olan takımımız, 7. hafta Trabzon Basket ve 10.hafta Beşiktaş, 11.haftada Türk Telekom ile karşılaşacak. Beko Basketbol Ligi'nde merakla beklenen karşılaşmanın tarihi ise 12.haftada oynanacak. Galatasaray erkek basketbol takımı 30/31 Aralık tarihinde Fenerbahçe Ülker'e konuk olacak.

Galatasarayımızın yeni sezonda fikstürü şu şekilde oldu;

1.Hafta - Olin Edirne (Deplasman)
2.Hafta - Bandırma Banvit (Abdi İpekçi Arena, Seyircisiz)
3.Hafta - Pınar Karşıyaka (Abdi İpekçi Arena, Seyircisiz)
4.Hafta - Hacettepe Üniversitesi (Deplasman)
5.Hafta - Anadolu Efes (Abdi İpekçi Arena)
6.Hafta - Tofaş (Deplasman)
7.Hafta - Trabzon Basket (Abdi İpekçi Arena)
8.Hafta - Antalya Büyükşehir Belediyesi (Deplasman)
9.Hafta - Bandırma Kırmızı (Abdi İpekçi Arena)
10.Hafta - Beşiktaş (Deplasman)
11.Hafta - Türk Telekom (Abdi İpekçi Arena)
12.Hafta - Fenerbahçe Ülker (Deplasman)
13.Hafta - Mersin Büyükşehir Belediyesi (Abdi İpekçi Arena)
14.Hafta - Erdemir (Deplasman)
15.Hafta - Aliağa Petkim (Abdi İpekçi Arena)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0