Erkek basketbolun ana sponsoru; Medical Park!

Geçtiğimiz sezon Oktay Mahmuti'yi takımın başına getiren ve yeni bir yapılanma içerisine giren Galatasaray erkek basketbol şubesi yeni sezon öncesinde isim sponsoru Café Crown ile biten sözleşmesini uzatmamış ve yeni bir sponsor ile görüşmelere başlamıştı. Galatasaray erkek basketbol takımının yeni sponsoru, yıllık yaklaşık 10 milyon dolarlık anlaşma doğrultusunda Medical Park Hastahaneler Grubu oldu. Erkek basketbol takımımız gelecek sezon gerek ligde, gerekse uluslararası tüm müsabakalarda Galatasaray Medical Park ismi ile mücadele edecek. Hatırlanacağı üzere Medical Park HG aynı zamanda kadın voleybol ve basketbol takımlarımızında isim sponsoru, aynı zamanda futbol takımımızın sağlık grubu olarak kulübümüze sponsor desteğine devam ediyor.

Bu birleşmenin erkek basketbol takımımız adına hayırlı olmasını ve tüm alanlarda kupalar getirmesini temenni ediyoruz!

2 yorum:

  1. iyi odlu güzel oldu..

    zamanında ülker Galatasaray ımıza çay kaşığıyla verirken FBye kepçeyle verdi.. neymiş efendim oyuncuların sözleşmeleri feshedilmiş onlar FB tercihi yapmış

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi haber.. bundan sonra varsa yoksa Medical Park

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0