Hocaların Hocası Coşkun Özarı Turnuvası'na katılıyoruz.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren takımımız hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Slovenya'da sezon öncesi üçüncü hazırlık kampını geçiren Galatasaray futbol takımı, 24 Ağustos'ta İspanya'da oynayacağı Real Madrid karşılaşmasının ardından aynı gün İstanbul'a dönecek. Takımımız, İstanbul'a dönmesinin ardından yeni sezon öncesinde geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Hocaların Hocası Coşkun Özarı için düzenlenecek olan özel turnuvada boy gösterecek.

Yeni sezon öncesinde hazırlık maçları kapsamında Twente, Inter, Olympiakos gibi takımlarla hazırlık maçı yapan ve önümüzdeki günlerde Real Madrid ile hazırlık maçı yapacak olan futbol takımımız İspanya dönüşünün ardından 27/28 Ağustos tarihlerinde Ankara'da düzenlenmesi planlanan turnuvada Ankaragücü, Beypazarı Şekerspor ve Adana Demirspor ile karşılaşacak. Turnuva programının ve içeriğinin ilerleyen günlerde resmen açıklanması bekleniyor.

DÜZELTME: Hazırlık maçları kapsamında bu turnuvaya Ankaragücü'nün katılmayacak olması, teknik ve idari heyet tarafından altyapıdaki oyuncuları izleme ve gerekli görüldüğü takdirde oyuncuları A takıma yükseltmek amacıyla Galatasaray A2 takımının katılmasında karar alındı.

3 yorum:

  1. bu tur haberler iyi guzel de biz sizden mujde duymaya alisigiz yillardir... dolayisiyla bu yazilar yeterince ilgi cekmiyorsa, kabahatin buyugu sizde ;-) yeni forvet ve sol acik hakkinda kulaginiza gelen isim yok mu hic?

    YanıtlaSil
  2. yine tutturamadınız :)

    A2 Takımımız Coşkun Özarı Turnuvası'na Katılıyor

    2011-2012 futbol sezonu için hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray A2 Takımı, Ankara'da düzenlenecek olan 1. Merhum Coşkun Özarı Turnuvası'na katılıyor.

    27 Ağustos 2011 Cumartesi günü Cebeci İnönü Stadı'nda yapılacak tek devrelik maçlardan oluşan ve geliri Şehit Aileleri Vakfı'na bağışlanacak olan turnuvaya Galatasaray'ın yanı sıra Adana Demirspor ve Akyurt Şekerspor takımları katılacak.

    Saat 14.00'te spor ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin forma giyeceği Şöhretler Karması maçıyla açılacak organizasyonun programı ise şöyle:

    14.00 Şöhretler Karması Maçı
    15.30 Akyurt Şekerspor - Adana Demirspor
    16.30 Adana Demirspor - Galatasaray
    17.30 Galatasaray - Akyurt Şekerspor
    19.00 Ödül Töreni

    Takımımız, turnuvaya katılmak için Cuma akşamı Ankara'ya hareket edecek.

    YanıtlaSil
  3. @Nemanja

    İlk başta turnuvaya A takımımızın katılması bekleniyordu. Daha sonra kamp programında bir takım değişiklikler olması, Fatih Terim'in altyapıdaki oyuncuları izlemek, görmek ve kendileri hakkında rapor tutmak istemesi doğrultusunda ve rakiplerin güçsüz olması nedeniyle (Adana Demirspor ve Akyurt Şekerspor) turnuvaya A2 takımımızın katılmasında karar kılındı.

    Tutturamama gibi bir durum yok, turnuva hakkında ilk bilgiler paylaşıldığında Ankaragücü - Galatasaray - Adana Demirspor ve Akyurt (Beypazarı) Şekerspor takımlarının profesyonel futbol A takımlarının katılacağı belirtilmişti.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0