Fatih Terim: "Galatasaray her zaman Galatasaray'dır.."

Galatasaray futbol takımı teknik direktörü Fatih Terim, bugün antreman sırasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Özellikle basında yazılıp çizilen transfer haberlerine dikkat çeken İmparator lakaplı teknik direktörümüz Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılan Arda Turan'ın transferinin takımı ne kadar etkileyip, ne kadar etkilemeyeceği sorusuna "Kim giderse gitsin, kim kalırsa kalsın Galatasaray, Galatasaray'dır" cevabını verdi. Teknik direktörümüzün tüm açıklamalarını sizler için derledik..


"Eboue konusunda çok yakınız. Her an bizimle beraber olabilir. Bir çok mevkide oynadığı için onu istedim. Keita tabii taraftarın çok sevdiği bir oyuncu. Onuda gerekirse konuşuruz ama Galatasarayın menfaatleri ne gerektirirse yaparız. Sezon başına kadar bir kaç arkadaşımız daha bize katılacak, taraftarlarımız merak etmesinler. Şuana kadar 10 numara talebim olmadı, böyle birşey geçmedi. Numaralar oyuncular için önemlidir, bizim için içindekiler önemli.

Arshavin'i sizden okuyorum, baya yaklaştığımızı söylüyorlar. Soruyorlar "Hocam Arshavin'i istermisin?" Arshavin'i kim istemez? Arshavin'in şartları önemli. Baros'u kazanmaya çalışıyoruz, iyi başladı umarım iyi devam eder. Yeni transfer kadar önemli bazı oyuncuları yeniden kazanmak, Baros bunlardan birtanesi. Bizimle mutlu olan, oynamak isteyen ve oynayan Baros'a tabiiki her zaman ihtiyacımız var. Baros'tan memnunum, umarım o da memnundur. Kendisini göndermek gibi birşey gündemimizde değil. Elmander'de aynı şekilde.. Stancu'dan biraz daha hareket, biraz daha iyi şeyler bekliyorum. Arda'nın bir anda gidişi ile aciliyetimiz arttı. Hücumun sol tarafında bir takım sıkıntılarımız oldu. İçimizden, dışarıdan bu sorunu çözmeye çalışacağız. Transferlerimiz ciddi anlamda yapılmadı diyorsunuz ama ben arkadaşlarımdan son derece memnunum.

Birisi gitti, birisi gelmedi diye sızlanacak halimiz yok. Kim giderse gitsin, kim kalırsa kalsın Galatasaray, Galatasaray'dır! Ben olabilecek takviyeleri tek tek söylüyorum, gerektiğinde aşırı maaliyetli transferlere ben hayır diyorum. Diğer isimleri zaten sizler yazıyorsunuz ve basında yazılan isimlerin büyük bir çoğunluğu ile ilgimiz hiç olmadı."

2 yorum:

  1. eboue tamam sanırım. sanırım değil tamam hatta. arshavin de gelse super olur. ama hocanın dediği gibi herşey galatasaray menfaatlerince ilerlemeli.

    YanıtlaSil
  2. Sol kanatta 2 vasat bek dışında oyuncu kalmadı. Bir de Emre Çolak var ama fizik ve oyun görüşü olarak çok zayıf.

    Sağ kanat ise coşmuş gitmiş. Eboue'ye çok yakınız diyor Fatih Hoca. Ancak bildiğim kadarıyla bu adam sağ kanatta her yerde oynuyor. Solla ilgisi yok. Gündemde olan diğer isim Keita. O da sağ kanatta gayet sıradışı işler yapıyor. Solda da oynayabildiği rivayet edilse de sağ kanattaki yaratıcılığını sergileyebilir mi bilinmez.

    Sözün özü solda da oynayabilen Culio'yu yollayıp, üzerine takımın sol hücumcu/oyun kurucusu kaptan Arda'yı da kaybedince orada çok ciddi bir sıkıntı oluşmuş durumda. 1 değil belki 2 oyuncu alınması lazım. Hal buyken hala gidip asıl yeri sağ kanat olan 1 hücum 1 defans oyuncusu almaya çalışmak ne derece doğru bilemedim...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0