Kadınlar Basketbol Ligi'nde fikstür açıklandı..

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 2011-2012 sezonu fikstürü belirlendi. The Marmara Otel’in Taksim B Salonu’nda düzenlenen basın toplantısının ardından çekilen kura sonucunda ligde mücadele edecek 12 takımın 22 haftalık maç programı belli oldu. Geçtiğimiz sezon ligi lider olarak tamamlayan ve play-off finalinde ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaybeden Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı ligin ilk haftasında Ceyhan Belediyesi'ni evinde ağırlayacak.

22/23 Ekim tarihlerinde startı verilecek olan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yeni sezonda Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı geçen sezonki başarısını tekrar etmek ve yıllar sonra lig şampiyonluğuna ulaşmak için mücadele edecek. Diana Taurasi, Alba Torrens, Epiphanny Prince ve Tina Charles gibi yıldızları kadrosunda buluşturan kadın basketbol takımımız yerli transferde Ayşe Cora ve Sariye Kumral ile sözleşme imzaladı. Kemik kadrosunu koruyan, yeni sezonda hedeflerini büyüten ve Avrupa'nın sayılı takımlarından birisi haline gelen Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı yeni sezonda daha büyük başarılar için hem ligde, hem Avrupa arenasında mücadele edecek.

Ligin ilk haftasında Ceyhan Belediyesi'ni evinde konuk edecek olan Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı, bir sonraki hafta deplasmanda Kayseri Kaski takımı ile karşılaşacak. Ligin üçüncü haftasında Beşiktaş ile evinde karşılaşacak olan Galatasaray Medical Park, şampiyonluk yolundaki en iddialı ve ciddi rakibi olan Fenerbahçe kadın basketbol takımı ile 26/27 Kasım tarihlerinde oynanacak olan ligin 6.haftasında deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray Medical Park ligin ilk yarısında 30/31 Aralık tarihlerinde son hafta karşılaşması olarak Botaş ile evinde karşılaşacak.

Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımıımızın yeni sezonda fikstürü şu şekilde oldu;

1.Hafta - Ceyhan Belediyesi (Abdi İpekçi Arena, Seyircisiz)
2.Hafta - Kayseri Kaski (Deplasman)
3.Hafta - Beşiktaş (Abdi İpekçi Arena, Seyircisiz)
4.Hafta - Samsun Basketbol (Deplasman)
5.Hafta - Tarsus Belediyesi (Abdi İpekçi Arena)
6.Hafta - Fenerbahçe (Deplasman)
7.Hafta - Optimum Ted Koleji (Abdi İpekçi Arena)
8.Hafta - İstanbul Üniversitesi (Deplasman)
9.Hafta - Homend Antakya Belediyesi (Abdi İpekçi Arena)
10.Hafta - Mersin Büyükşehir Belediyesi (Deplasman)
11.Hafta - Botaş (Abdi İpekçi Arena)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0