Arena'da takım sahaya çıkarken..

Yeni yönetimle birlikte bilindiği üzere Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde çalışacak bir ekip oluşturuldu. Bu ekip gece gündüz stadımızın eksiklerini gidermek, TT Arena'yı buram buram Galatasaray kokan hale getirmek için çalışmalara başladı. İlk önce Kuzey (Pegasus) tribünde hemen hemen her maç düzenli olarak kırılan orta bloktaki koltuklar değiştirildi, ardından stadyumun işletmesini sağlayan ekip ile sözleşme feshedildi. Şimdi stadın pazarlaması da, satışı da, sunması da Galatasaray'a ait. Tabii stadın içerisinde yapılacak olan tüm değişikliklerde. Bunun yanı sıra çok ama çok güzel bir uygulama hayata geçiriliyor. Artık evimizde oynayacağımız "tüm" resmi karşılaşmalarda takımımız sahaya çıkarken ve maç sonu sonuç ne olursa olsun kulüp marşımız çalacak.

Uzun süredir kendi aramızda bu konudan şikayetçiydik. Takım sahaya çıkarken veya maç öncesi resmi marşımızın çalınmasını isteyen kişilerin sayısı her geçen gün artıyordu. Resmi sitemiz aracılığıyla dün hoş bir süpriz yapıldı ve İstanbul BŞB maçı için koyulan indexin altında Galatasaray marşı koyuldu. Bu bazı güzel günlerin habercisiydi aslında. Spor Toto Süper Lig'in ilk karşılaşmasına çıkacak olan takımımızda "Sahaya çıkıyoruz" teması altında kulüp marşı. Taraftardan tepki fazla gecikmedi ve sosyal medyada bir anda marşımız en çok konuşulan konu oldu. Taraftar bu uygulamadan memnundu, hatta beklentiler arttı. Müjdeli haber gecikmedi. Dergi ve resmi site editörümüz Mehmet Şenol yapılan toplantı sonrasında artık tüm iç saha maçlarında takımımız sahaya çıkarken kulüp marşının çalınacağını belirtti.

Bununlada yetmedi. Aldığımız ve edindiğimiz bilgiler ışığında oynanacak karşılaşmalar sonrasında sonuç ne olursa olsun maç sonunda da kulüp marşı çalınacak. Hemen hemen herkesin yıllardır takdir ettiği ve olmasını istediği uygulama bu seneden itibaren hayata geçirildi. Nasıl Old Traford'da takım sahaya çıkarken "Glory" marşı çalıyorsa, nasıl ki maç sonunda kaybetseler bile Camp Nou'da "Barca" marşı çalıyorsa, nasıl ki devre arasında San Siro'da "Inno Milan" çalıyorsa aynı şekilde TT Arena'da da hayata geçiriliyor. Uygulamada emeği geçen her kim varsa hepsine sonsuz teşekkürler.

Biz geçen sene bu konuda duygularımızı dile getirmiş ve marşın çalınması gerektiğini dile getirmiştik. Rerere, rarara bir ruhtur. Mücadelenin, savaşın, arzunun, isteğin, hırsın, tribünlerin ve en önemlisi Galatasaray'ın ruhudur.

1 yorum:

  1. Ünal aysal geldikten sonra kulüp her alamda taraftarın istediği gibi olma yoluna girdi Adnan Polat kulübü taraftardan uzaklaştırmıştı ama şimdi Gakatasaray asıl sahibinin tarafında

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0