CSKA Sofya'ya set vermedik..

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bulgaristan'ın Dobriç kentinde sürdüren Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında CSKA Sofya takımı ile bir hazırlık maçı daha yaptı. Geçtiğimiz gün oynanılan karşılaşmayı altın set sonunda 3-2 kazanmayı başaran erkek voleybol takımımız, rakibiyle oynadığı ikinci karşılaşmada rakibine set şansı tanımadı ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. Takımımız böylece hazırlık döneminde oynadığı beşinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrılmış oldu.

Bulgaristan'da hazırlıklarını sürdüren takımımız CSKA Sofya karşısında ilk seti 25-18 kazanmasının ardından, ikinci sette oyunda ağırlığını hissettirince bu sette de 25-15 galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın son setinde Bulgar ekibi takımımızı zorlamaya çalışıp, zaman zaman oyuna ortak olmaya çalışsada Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı son sette rakibi karşısında 25-22 üstün gelmeyi başararak karşılaşmayı 3-0 kazandı. Takımımız hazırlıklarına Dobriç'te devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0