Galatasaray Yurtiçi Kargo Romanya'da..

Yeni sezon öncesinde kadrosunu hem yerli hem yabancı rotasyonda önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürmek amacıyla geçtiğimiz günlerde karayoluyla önce Bulgaristan'ın Dobriç kentine, buradan da Romanya'ya hareket etti. İki gündür burada çalışmalarını gerçekleştiren erkek voleybol takımımız yeni sezon hazırlıkları kapsamında Romanya’da düzenlenecek olan Black Sea Cup’a katılacak.
Kadrosunun bir kısmını koruyan ve önemli takviyeler yapmasının yanı sıra Yurtiçi Kargo ile önemli bir sponsorluk anlaşması gerçekleştiren Galatasaray erkek voleybol takımı tıpkı kadın voleybol takımımız gibi yeni sezon öncesi çalışmaları için Bulgaristan'ın Dobriç kentini seçti. Buradan karayoluyla Romanya'ya geçen erkek voleybol takımımız Bulgaristan temsilcisi Marek Union, Sırbistan temsilcisi Novi Pazar ve Romanya temsilcisi (ev sahibi) Tomis Constanta takımlarınında katıldığı turnuvada mücadele edecek.

Turnuvanın ilk gününde bugün (23 Eylül) Bulgaristan temsilcisi Marek Union ile saat 19:00'da karşılaşacak olan takımımız turnuvanın ikinci gününde Sırp rakibi Novi Pazar ile yine aynı saatte kozlarını paylaşacak. Turnuvaya ev sahipliği yapan Tomis Constanta takımı ile turnuvanın son gününde saat 13:00'te son maçını oynayacak olan erkek voleybol takımımız bu organizasyonun ardından yeniden kara yoluyla İstanbul'a dönecek ve hazırlıklarını sürdürmeye devam edecek.

Bu sezon başında kadromuza kattığımız yıldız oyuncumuz Salvador Hidalgo kişisel hesabından yolculuk başta olmak üzere kampa dair fotoğraflar paylaşıyor. İlgilenen varsa buraya bir tık yeterli..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0