Oktay Mahmuti: Rytas'ta kazanmak için sahaya çıkacağız.

Galatasaray erkek basketbol takımı başantrenörü Oktay Mahmuti, geride kalan hazırlık dönemi ve ay sonunda Rytas'ta katılacağımız THY Euroleague önelemeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Hazırlık döneminde takımların tam olarak hazır olduğuna inanmadığını belirten tecrübeli antrenör, hazırlık karşılaşmalarında da aldıkları skorlardan ziyade ortaya koydukları oyundan ve eksiklerini görmeleri açısından memnun olduğunu dile getirdi. Galatasaray erkek basketbol takımı, geçtiğimiz sezon 21 yıl aradan sonra finale adını yazdırmış ve THY Euroleague önelemelerine katılmaya hak kazanmıştı. Takımımız 29 Eylül tarihinde öneleme turunun ilk maçında Rytas'ta Yunanistan temsilcisi PAOK ile karşılaşacak.

"İtalya'daki kampın ardından Slovenya'ya gittiğimizde 3 hazırlık maçı oynadık. Bana göre iyiydi. Sonuç anlamında değil, dikkat etmemiz gereken noktaları gördük. Şuanda takımlar hakkında yorum yapmak doğru değil. Herkes sahaya birşeyler yansıtmaya çalışıyor. Gerçek görüntü bunlar değil. PAOK'u çok az izleme fırsatı buldum. Kimsenin çok hazır olduğunu söylemek mümkün değil, herkes birşeyler deniyor. PAOK köklü bir kulüp, tecrübeli oyunculara sahipler. Nasıl biz bir iddia ile gidiyorsak, onlarda aynı şekilde gelecekler. Biz nerde ve kiminle oynarsak oynayalım galibiyet için sahaya çıkacağız.

Avrupa Şampiyonası'nın ardından gündemine oturacak bir 3 gün geçireceğiz. Gündem orası olacak ve tüm gözler orada olacak. Eksiklerin kimin daha az, kimin daha çok olduğunu göreceğiz. Samimi ve gerçekçi olmak lazım, kimse çok hazır olmayacaktır. Sezon ortasında veya sonuna doğru tutturduğunuz formu sezon başında elde etmeniz pek mümkün değil. 3 gün sonrasında büyük bir ödül var, bu ödül Euroleague katılmak. Dolayısıyla tüm gündem ve gözler orada olacak."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0