Haddini bil Ömer Çavuşoğlu!

Fenerbahçe taraftarlığının yanı sıra Galatasaray düşmanlığıyla bilinen spor yorumculuğu görevi yapmaya çalışan Ömer Çavuşoğlu adındaki şahıs kişisel sayfasından tamamen provakasyon ve ortalığı karıştırma amacıyla, Galatasaray camiasını yasadışı terör örgütüne benzetmekle kalmadı ve Türkiye'nin spor tarihindeki en büyük, en başarılı kulübünü, yaklaşık 600 yıllık geçmişi olan bir camiayı bu şekilde itham eden bir mesaj yayımladı. Hiç kuşkusuz bu mesajın amacı yaşı 70'i geçmiş bir insanın yeniden gündeme gelmek istemesiyle birlikte yeni bir polemik yaratmak. Kendisine verilecek güzel bir cevabımız var, hemde hukuki yollar aracılığıyla!


"Twitter çıktı, mertlik bozuldu." diye boşuna söylenmiyor. Her kafasına esen bu şekilde saçma sapan, tamamen gündeme gelmeye yönelik, reklam kokan ve provakasyon amaçlı mesajlar yazıp daha sonra özür dilemeye çalışıyor. Zannediyor olacaklar ki, kulüpten yetkili isimler, taraftarlar vs. hepsi bu saçmalığı sineye çekecek, sesini çıkartmayacak, cevap vermeyecek veya haklarını korumayacak. Ülkenin en büyük şanlı, şerefli camiasına bu şekilde dil uzatmak ve sonrasında tabir-i caizse "geri vites" yapmak yalnızca korkakların yapabileceği bir durum olsa gerek. Bugün terör örgütüne benzetilen, yaklaşık 600 yıllık tarihi olan Galatasaray'ın 1915 yılında mezun vermediği gerçeği bir kenara dursun, aynı vakitlerde Fenerbahçe başkanı Dr. Nazım'ın vakt-i zamanında Mustafa Kemal Atatürk'e suikast girişiminde bulunmaktan yargılandığını ve asıldığını belirtmekte fayda var.

Ömer Çavuşoğlu'na kulüp olarak en ağır yaptırımları uygulamamız gerekiyor. Galatasaray düşmanlığını gözünü körelten bir kimsenin böyle kafasına eserek "Öcalan'ın takımı" ithamında bulunmamasını öğrenmesi gerekiyor. Öğrenmenin yaşı yoktur demişler ama 70'li yaşlara gelen birisine bu saatten sonra insanlığı öğretmek zor bir zanaat olsa gerek. Kendisini ve yazdığı mesajları taraftarlar olarak şikayet etmemiz gerekiyor. Gerek yasalar, gerekse Bilişim Suçları ve gerekse Sporda Şiddet Yasası gereğince kendisini şikayet etme hakkı Galatasaray taraftarına, sporseverlere ve Galatasaray Spor Kulübü'ne otomatik olarak doğuyor. Elbette tepkimizi küfür etmeden, hakaret etmeden, kanuni ve hukuki yollar aracılığıyla vermemiz gerekiyor. Kaş yaparken göz çıkartmayalım.. 

Bu kişiyi hukuki mercilere şikayet etmek için ilgili link; http://t.co/7bVI1Iik
Bu kişiye dava açılması için Galatasaray SK'a baskı yapmak için ilgili link; http://t.co/9RCdQ1Wb

4 yorum:

  1. delidir ne yapsa yeridir:))

    YanıtlaSil
  2. Delilerinde bir yeri var oraya göndermek lazım bu adamı!
    Buraya yazmıyorum ama çok temiz 7 ceddine sövdüm ben bu adamın!

    YanıtlaSil
  3. onun bunun çocuğusun ömer

    YanıtlaSil
  4. Nazlı Ilıcak denen düzeysizin en az onun kadar düzeysiz abisinden beklenilecek adi laf salatası!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0