STSL | Elmander böyle istedi..

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında evinde Samsunspor'u konuk eden Galatasarayımız sahadan 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında Felipe Melo'nun muhteşem golüyle devreyi önde kapatan takımımız ikinci yarıda kalesinde gördüğü gole Elmander ve Selçuk İnan ile cevap vererek 3 puana ulaşan taraf oldu. İlk yarıda rakibi karşısında %70 oranında topa sahip olan takımımız ikinci yarıda kalesinde gördüğü golün ardından yeniden kontrolü ele aldı ve sonradan oyuna giren İsveçli oyuncusu Elmander'in ayağından bulduğu golün yanı sıra, tecrübeli forvetin tabir-i caizse aldırdığı penaltıyı gole çeviren Selçuk İnan maçın skorunu belirledi. Takımımız gelecek hafta deplasmanda Çarşamba günü Karabükspor ile karşılaşacak.


Karşılaşmanın analizi yarına..

1 yorum:

  1. elmander sercan ikilisi iyi iş yapar, hele elmander in kesinlikle ilk 11 olması lazım bu takımda. Fatih Terimin inadını anlamıyorum gerçekten kendisi almadıysa oynatmıyor arkadaş.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0