Hazırlık Maçı | Galatasaray MP 3-0 Kızılyıldız

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Bulgaristan'ın Dobriç kentinde sürdüren Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı, yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık turnuvasında dün Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına set vermeden sahadan 3-0 galip ayrılarak turnuvadaki üçüncü galibiyetine ulaştı ve şampiyon oldu. Kadın voleybol takımımız Spartak OMSK ve Ukrayna Milli Takımı'na karşı oynadığı karşılaşmaları 3-2 kaybetmesine rağmen, turnuvanın ikinci bölümünde Yeşilyurt'u 3-2 ve Loko Angera'yı 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Sezon başında önemli transferler yapan ve kadrosunu güçlendiren, antrenörlük görevine Dragan Nesic'i getirerek yeni bir yapılanmanın temellerini atan Galatasaray MP kadın voleybol takımı yeni sezon öncesi katıldığı Izida Cup'ta şampiyonluk sevinci yaşadı. Turnuvanın son maçında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımı ile başabaş bir mücadele ortaya koyan kadın voleybol takımımız karşılaşmanın ilk setini 25-23 önde kapattı. İkinci sette tıpkı Loko Angera maçında olduğu gibi rakibi üzerinde ağırlığını hissettiren takımımız bu seti 25-19 önde kapatarak büyük bir avantaj sağladı. Kızılyıldız karşısında son sette bir ara 3 sayı geriye düşen kadın voleybol takımımız maça ağırlığını koyarak son setten 25-21 üstün ayrılarak turnuvadaki 3.galibiyetine ulaştı ve Dobriç'te düzenlenen Izida Cup'ı şampiyon olarak tamamladı.

Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı bugün İstanbul'a dönecek ve çalışmalarını Galatasaray Pamukspor tesislerinde sürdürecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0