Arkadakiler kim, güvenlik görevlileri mi?

Her gün şaşırtıyorlar bizi. İstisnasız her gün Galatasaray'a nasıl darbe vurabiliriz konusunda yepyeni bir tez yazıyorlar. Bu da son nokta sanı.. Pardon bu cümle yanlış oldu. Ne zaman son nokta desem beni yanıltıyor ve yeni bir rezillik yapıyorlar. Son rezillikleri dün ligin ilk haftasında Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta İstanbul Büyükşehir Belediyesinin taraftarının bulunduğu tribünün fotoğrafını çekerek "Galatasaray taraftarı takımını yalnız bıraktı" başlığı atmak oldu. Hiç mi utanmanız yok? Hiç mi dürüstlük adına bir şey hissetmiyorsunuz? Bir insan böyle bir haberi neden yapar? Hiç olmazsa destekli haber yapın.

Milliyet gazetesi dün oynanılan karşılaşma ile ilgili "Taraftar takımını yalnız bıraktı, Olimpiyat bomboştu" ifadelerini kullanmış. Türkiye'nin en büyük futbol stadyumu olan ve 80bin kişilik kapasiteye sahip olan stadyumda dün 30 bin civarında Galatasaraylı vardı. Birde kullandıkları resim ve kaleme aldıkları cümleler var ki, hayret verici.. Sormak istediğimiz bir soru var. Aşağıdaki fotoğraf doğrultusunda ve Milliyet adındaki gazetenin ve burada görev yapmaya çalışan gazeteci kimliğine sahip birisinin kullandıkları ortak unsurları dikkate alarak; Galatasaray taraftarı takımını yalnız bıraktıysa arkadakiler kim? Güvenlik görevlileri mi?

3 yorum:

  1. Aynı gazete bugün de; "Avrupa tehlike de" başlığıyla, yalanlar yazmaya devam etti. 100M €'luk transfer yapmışız bu sene. Ne diyelim ki...

    YanıtlaSil
  2. Eline yüreğine sağlık, çok güzel yazı. Kapak..

    YanıtlaSil
  3. Yansız medya kuruluşu istiyoruz!
    Hürriyeti , milliyeti , ntvsporu, tv8'i hepsi yanlı ve hiç birinin yorum programlarını izlemiyorum ve okumuyorum.
    Objektif olmak bu kadar zor...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0