Bulgaristan kampında 2.galibiyet..

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bulgaristan'ın Dobriç kentinde sürdüren kadın voleybol takımımız, oynadığı hazırlık karşılaşmalarında ikinci galibiyetine ulaştı. Turnuvada bugüne kadar dört karşılaşma oynayan Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı dün karşılaştığı Rus temsilcisi Loko Angera'ya set vermeden sahadan 3-0 galip ayrılmasını bildi. Takımımız bugün turnuvada son maçında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız ile karşılaşacak.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı karşılaşmanın ilk setinde Rus rakibine karşı 25-18 üstün ayrılan taraf oldu. Çekişmeli ve dengeli bir oyun halinde geçen ikinci sette rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren kadın voleybol takımımız bu seti de 25-23 kazanarak karşılaşmada önemli bir avantaj elde etti. Loko Angera karşısında son sette üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray MP, bu seti de 25-71 kazanınca rakibine set vermeden karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Bulgaristan'da oynadığı karşılaşmalarda Spartak OMK ve Ukrayna Milli Takımı'na 3-2 kaybetmişti. Bu karşılaşmalar sonrasında kadın voleybol takımımımız oynadığı üçüncü hazırlık karşılaşmasında Yeşilyurt karşısında sahadan 3-2 galip ayrılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0