Hazırlık Maçı | Galatasaray 71-61 Union Olimpija

Yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında İtalya'da yaptığı kampı tamamlayan ve dün Slovenya'ya geçen ve hazırlıklarını Kransjka Gora kentinde sürdürmeye devam eden Galatasaray erkek basketbol takımı, dün akşam ilk hazırlık maçında THY Euroleague gediklisi Sloven ekibi Union Olimpija ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısını 29-32 geride kapatan erkek basketbol takımımız maç sonunda sahadan 71-61 galip ayrıldı. Takımımızda öne çıkan isim 7/14 saha içi isabeti ile oynayan ve 18 sayı üreten Preston "Mert" Shumpert oldu. Dikkat çekici bir diğer performans ise genç oyuncumuz Sertaç Şanlı'dan geldi. Genç pivot 6/6 saha içi isabetiyle maç sonunda istatistik kağıdına 13 sayı yazdırdı.

Preston Shumpert ile birlikte maçta en çok süre alan diğer isim olan (22 dakika) Furkan Aldemir ise 4 sayı 3 ribaund 3 top çalma ile oynadı. Yeni transferlerden Cevher Özer 5 sayı 4 asist 2 ribaund içeren bir performans sergiledi. Olympiakos'tan transfer edilen Jamon Gordon 21 dakika süre aldığı mücadeleyi 3/6 saha içi isabetiyle 9 sayı ile tamamladı. Litvanya'da düzenlenen 2011 Avrupa Şampiyonası'ndan dönen Luksa Andric de karşılaşmayı 5 sayı 3 ribaund içeren bir oyunla sonlandırdı.

İtalya'da gerçekleştirdiği kampı tamamlayan ve Slovenya'ya hazırlık maçları için geçen erkek basketbol takımımız bugün saat 19:00'da Hırvatistan temsilcisi KK Cibona Zagreb ile karşılaşacak. Takımımız bu karşılaşmanın ardından yarın Çek Cumhuriyeti temsilcisi CEZ Nymburk ile saat 18:00'de hazırlık karşılaşmasında karşılaşacak.

A Milli Takım'la Avrupa Şampiyonası'nda bulunan Ender Arslan, Litvanya forması giyen Darius Songaila ve Slovenya'da oynayan Jaka Lakovic takımımızın kamp kadrosunda yer almıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0