Hazırlık Maçı | Galatasaray YK 3-0 Novi Pazar

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Romanya'da sürdüren Galatasaray Yurtiçi Kargo, katıldığı turnuvada ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. İlk maçında Marek Union'a set vermeyen erkek voleybol takımımız turnuvada oynadığı ikinci karşılaşmada Sırp ekibi Novi Pazar karşısında baştan sona üstün bir oyun oynayarak rakibine set vermedi ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. Takımımız yeni sezon öncesinde katıldığı turnuvada son maçını bugün ev sahibi Tomis Constanta ile oynayacak.


Kadrosunu hem yerli, hem yabancı takviyelerle güçlendiren ve yeni sezonda mutlak başarı hedefleyen Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı, sezon öncesi hazırlıklarını Romanya'nın Constanta şehrinde sürdürüyor. Katıldığı Karadeniz Turnuvası'nda ilk maçında sahadan 3-0 galip ayrılan takımımız, ikinci maçtan da aynı skorla galip ayrılarak turnuvada şampiyonluk için önemli bir avantaj elde etti. Sırbistan temsilcisi Novi Pazar karşısında setlerde 25-15, 25-20 ve 25-23 üstünlük sağlayan ekibimiz rakibine set şansı tanımayarak karşılaşmadan rahat bir galibiyet çıkarttı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0