Ne yaptın sen Hidalgo?

Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımının transfer döneminde kadrosuna kattığı Kübalı smaçör Salvador Hidalgo Olivera antremanda ufak çaplı bir rekor denemesi gerçekleştirdi. Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Galatasaray-Pamukspor tesislerinde sürdüren takımımızda yapılan antremanın sonunda antrenör Işık Menküer gözetiminde çalışan tecrübeli sporcunun kullandığı servisin hızı hayret verici olarak yorumlanabilir. Kullandığı servislerin bir çoğunda ±100 km'lik hıza ulaşan tecrübeli oyuncu 117km'lik hıza ulaştı.

1985 doğumlu Salvador Hidalgo, antremanlarda göstermiş olduğu performansının yanı sıra takım içerisinde arkadaşları ile olan ilişkileri ve uyumu ile Galatasaray Yurtiçi Kargo'ya yeni sezonda çok büyük bir güç sağlayacak gibi görünüyor. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon Almanya'nın SCC Berlin takımında forma giyiyordu. Geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşadığı takımında ayrıca yılın en iyi smaçörü ödülüne layık görülen Kübalı smaçör 2010 yılında da mücadele ettiği CEV Kupası'nda turnuvanın en iyi servis kullanan oyuncusu seçilmişti.

Salvador Hidalgo'nun eline kuvvet diyelim, Allah nazarlardan saklasın. Şimdi rakipler düşünsün..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0