Türk Telekom Arena'da bir süperstar; Kobe Bryant!

Dünyanın bir numaralı basketbolcusu Kobe Bryant, takımımızın bu akşam Türk Telekom Arena'da gerçekleştirdiği antremanı ziyaret etti. Kendisine tüm oyuncularımızın imzasının bulunduğu 24 numaralı parçalı formanın yanı sıra plaket takdim edilen Amerikalı süperstar basketbolcu, antreman sonrasında Ufuk Ceylan'ın koruduğu kaleye penaltı attı.

Antremanın son bölümünü yedek kulübesinden izleyen ve antreman sonunda takımla tanışmak için sahaya giren Amerikalı süperstar teknik heyet ve oyuncularımızla tanıştı. Teknik heyet, oyuncularımız ve yöneticilerimiz ile son derece samimi bir ortamda birlikte olan Amerikalı basketbolcuya toplu halde çekilecek olan fotoğraf öncesinde tüm futbolcularımızın imzaladığı 24 numaralı parçalı forma hediye edildi. Galatasaray formasını sırtına geçiren Amerikalı süperstar artık iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu dile getirdi. Oyuncularımızla fotoğraf çektiren ve sohbet eden Kobe Bryant daha sonra Ufuk Ceylan'ın koruduğu kaleye penaltı attı. İlk atışında Ufuk Ceylan'a takılan Kobe Bryant, ikinci atışından da yararlanamadı. Üçüncü penaltı atışını gole çeviren Kobe Bryant bu penaltı atışının ardından Ufuk Ceylan'dan eldivenleri teslim aldı ve kaleye geçti. Kobe'nin koruduğu kaleye 3 penaltı kullanan Ufuk, bu atışların üçünde de isabet buldu.

Oyuncularımız ile tek tek fotoğraf çektiren Kobe Bryant daha sonra Galatasaray yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan ve Nike Pazarlama Direktörü Massimo Giunco ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Nike ile yapılan sponsorluk anlaşmasını her zaman iş ortaklığı olarak gördüklerini dile getiren ve bugün için hem Nike'a hem de Kobe Bryant'a teşekkür ederen Sedat Doğan açıklamasının ardından Amerikalı süperstar basketbolcuya plaket verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0