Yenilmez Armada kampa gidiyor..

Yeni sezon öncesi milli takımda forma giyen oyuncuları dışında tam kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray erkek basketbol takımı, oynadığı iki hazırlık maçının ardından çalışmalarını İtalya'nın kuzeyinde yer alan Folgaria'da sürdürecek. Darüşşafaka Cooper Tires ve Hacettepe Üniversitesi'ni farklı mağlup etmeyi başaran Galatasaray erkek basketbol takımı yeni sezon öncesi çalışmalarında seviyeyi yukarılara çekecek. Folgaria'da yapacağı bir haftalık kampın ardından hazırlık kampının ikinci etabı için Slovenya'ya geçecek.

Ağustos ayının ortasında sezonu açan ve bugüne kadar iki hazırlık maçı oynayan Galatasaray erkek basketbol takımı Folgaria'da yapacağı bir haftalık çalışmanın ardından 9 Eylül tarihinde Slovenya'ya geçecek. Burada 10 Eylül tarihinde Euroleague tecrübesi yüksek olan takımlarından Hırvat temsilcisi KK Cibona Zagreb ile hazırlık maçı yapacak. Bu maçın ardından 11 Eylül tarihinde yine bir başka Euroleague tecrübesi olan Sloven ekibi Union Olimpija ile hazırlık karşılaşmasında karşılaşacak. Bu iki karşılaşmanın ardından ekibimiz Euroleague önelemelerinde mücadele edecek olan Çek Cumhuriyeti temsilcisi CEZ Nymburk ile 13 Eylül tarihinde karşılaşacak.

Galatasaray erkek basketbol takımı 14 Eylül'de İstanbul'a dönecek ve 16 Eylül'de İzmir'de düzenlenecek olan ve Pınar Karşıyaka'nın evsahipliğini yapacağı Pınar Cup'a katılacak. 16/18 Eylül tarihleri arasında KSK Arena'da oynanacak karşılaşmalarda ekibimiz Alba Berlin, KK Buducnost ve Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0