12 Kasım'da Benfica ile özel maç..

Sezon öncesi hazırlık kamplarında Avrupa'nın güçlü takımlarından Inter, Liverpool ve Real Madrid ile hazırlık maçı yapan Galatasarayımız lige verilecek milli arada da Avrupa'nın önemli takımlarından birisi ile hazırlık maçında karşılaşacak. EURO 2012 play-off elemeleri için verilecek arayı değerlendirecek olan futbol takımımız 12 Kasım tarihinde Liga Sagres'in güçlü ekibi Benfica ile İsviçre'de karşılaşacak. Karşılaşma İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan Stade de Geneve'de oynanacak.

Portekiz Ligi'nde 23 puanla averajla ikinci sırada bulunan Benfica, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda 3 maç sonunda topladığı 7 puanla, İngiliz devi Manchester United'ın önünde lider olarak bulunuyor. Şampiyonlar Ligi elemelerinde Twente'yi eleyerek gruplara kalma başarısı gösteren Portekiz ekibi, grubunda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet - 1 beraberlik aldı. Portekiz Ligi'nde ezeli rakibi Porto ile kıyasıya bir rekabet halinde bulunan Jorge Jesus ve öğrencileri, bu alanda da 9 maç sonunda 23 puan toplayabildi ve averajla Porto'nun arkasında ikinci sırada bulunuyor. 9 maç sonunda 22 kez fileleri havalandıran Benfica, kalesinde 9 gol gördü.

Kadrosunda son derece önemli ve yetenekli isimlere sahip olan Portekiz kulübünde savunmada yer alan Luisao, Garay, Capdevilla, orta alanda Javi Garcia, Gaitan, Aimar, Witsel ve hücum bölgesinde Cardozo, Nolito ve Saviola göze çarpıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0