40 derece ateşle, 90 dakika..

Spor Toto Süper Lig'in 9.haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşan takımımızda ilk golün sahibi ve ikinci golde büyük pay sahibi olan İsveçli oyuncumuz Johan Elmander, çok büyük bir fedakarlık örneği gösterdi. Karşılaşma öncesinde yüksek ateşi bulunan tecrübeli oyuncu iğne ile sahaya çıktı. Yüksek ateşten dolayı halsiz ve yorgun görünen Johan Elmander'in maçtan önce 39-40 derece ateşi bulunuyordu. Kayseri'de otelden hareket etmeden önce sağlık görevlileri tarafından iğne vurulan İsveçli golcü, ilk 11'de çıktığı karşılaşmada galibiyetta büyük pay sahibi oldu.

40 derece ateşle sahaya çıkan ve mücadeleden asla kaçmayan İsveçli golcü, karşılaşmanın 39.dakikasında Galatasaray taraftarlarının Hakan Şükür'den görmeye alışık olduğu kafa golüyle takımını öne geçirdi. İlk devre en çok koşan isimlerden birisi olan Elmander, ikinci yarıda da hücumda en önemli isim olmayı başardı. 71.dakikada Selçuk'un attığı gol öncesinde rakip savunmaya kurduğu baskı sonrasında topu kazanan İsveçli golcü, topu kaybetmesine rağmen golün hazırlayıcısı oldu. Elmander'in kazandığı topu uzaklaştırmak isteyen Eren'in müdahalesi kısa düşünce ceza sahası üzerinde Selçuk fileleri havalandıran isim olmuştu.

Maç öncesi yüksek ateşten şikayetçi olan ve iğne vurulan tecrübeli golcü 90 dakika sahada kaldı ve yaklaşık 9 km koşarak takımın en çok koşan oyuncularından birisi olmayı başardı. İsveçli oyuncu maçın son dakikasında alkışlarla yerini Ceyhun Gülselam'a bıraktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0