Engelsiz Aslanlar yeni sezona hazırlanıyor..

Yeni sezona hem ligde şampiyonluk, hem Kıtalararası ve Avrupa Şampiyonluğu parolası ile hazırlanan Engelsiz Aslanlar'da takım kadrosunda bir takım değişiklikler gerçekleşti. Sedat İncesu önderliğinde yeni sezona Florya'da hazırlanan Engelsiz Aslanlar'da geçtiğimiz sezon formamızı giyen Petr Tucek, Ramazan Kahriman, Volkan Aydeniz, Luis Mazzi ve Ömer Gürkan yeni sezonda aramızda olmayacak. Bunun yanı sıra yuvaya dönen Ferit Gümüş, Tristan Knowles ve Piotr Luszynski yeni sezonda Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımının başarısı için mücadele edecek.

Engelsiz Aslanlar geçtiğimiz hafta yeni sezon çalışmalarına başlamış ve kadrosuna iki önemli takviye yapmıştı. Ligi domine eden ve geçtiğimiz sezon anlamsız statüye ve türlü engellemelere rağmen şampiyonluk yaşayan Galatasaray, 14-16 Ekim tarihlerinde Japonya'da düzenlenecek olan Kıtalararası Turnuvası'na katılacak. Gurur kaynağımız olan takımımız 2008 ve 2009 yıllarında tarihi bir başarıya imza atarak Kıtarlarası şampiyonu olma başarısı göstermişti. Takımımız ayrıca 10-13 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan IWBF Şampiyonlar Ligi finallerine ev sahipliği yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0