Galatasaray & Medical Park..

Galatasaray Spor Kulübü bir süredir kadın voleybol ve basketbol takımlarına destek veren sağlık sponsorumuz Medical Park ile yeni bir projeye imza atıyor. Yeni sezonda Galatasaray basketbol takımlarının isim sponsoru olacak olan Medical Park bunun yanı sıra Galatasaray'ın tüm branşlarının da sağlık sponsoru olacak. Medical Park Hastahaneler Grubu ile işbirliği içerisine giren Galatasarayımızın ayrıca bu işbirlik neticesinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde sponsoruyla birlikte uluslararası çapta bir tıp merkezi kuracak.

Yeni sezonda THY Euroleague'de mücadele edecek olan Galatasaray erkek basketbol takımının adı bundan sonra Galatasaray Medical Park olarak anılacak. Avrupa Kadınlar Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan kadın basketbol takımımızın ismi de yeni sezonda Galatasaray Medical Park olarak devam edecek. Galatasaray kadın voleybol takımından desteğini çekmesi beklenen Medical Park Hastahaneler Grubu'nun bu konuda yaptırımı nasıl olacak, net bir durum söz konusu değil. Bugün yapılan basın toplantısında Medical Park HG yönetim kurulu başkanı Muharrem Usta isim sponsorluklarının sadece basketbol takımlarını kapsadığını belirterek bu konuda ufak bir sinyal verdi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Ekim ayı Divan Kurulu toplantısında Adnan Öztürk'ün dile getirdiği gibi bu sponsorluk anlaşması doğrultusunda Galatasaray basketbol şubesine yıllık 10 milyon dolara yakın kaynak sağlanacak. Bunun yanı sıra Galatasaray Medical Park sağlık merkezinden de Galatasaray ciddi bir gelir elde edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0