İstikrarsızlık Abidesi

Bursaspor maçının ardından yaptığımız methiyeleri, geçmişe kıyasla kabul ettirmeye çalışmıştık. Ama aslında bu bir mesajdı. Tüm hataları bir çırpıda silen, silebilen bir takımın artık mazereti kalamazdı. Uyum süreci, takımın oturması gibi olağan engellemeler ortadan kalkmıştı. Şimdi futbolu eleştirme zamanıydı ve daha ilk maçta bu hakkı herkesin cebine sıkıştırdı Galatasaray.

Sürekli ifade ettiğim birşey var. Sarı-kırmızılıların oyun kurgusu ve ileri hattı kolay pozisyon üretemez. Özellikle deplasman maçları büyük sıkıntı yaratır. İç sahada tempoyu yakalamanız çok kolay olabilir ancak hücum prensiplerini uygulayamazsanız dış sahada dün akşamki gibi problem yaşarsınız. Üstelik, Aydın gibi, Emre Çolak gibi isimlere güvenir; böylesine bir maçta şans verirseniz kazanma olasılığınızı kendi ellerinizle düşürürsünüz demektir. Kabul edilmelidir ki; bu maçta çok sayıda antrenör yanlışı gerçekleşmiştir.

Bursa maçındaki oyundan sonra Antalya'da geriye gitme hakkı yoktur Galatasaray'ın. İstikrarı yakalamak ve herkese, her kesime, başta da kendi camiasına şampiyonluk adayı olduğunun mesajını vermelidir. Mehter takımı gibi iki adım gidip, sonra geriye döneceklerse, 2 maç üst üste öyle ya da böyle kazanamayacaklarsa ağır medya baskısı ve eleştirilerine de şimdiden kendilerini hazırlasınlar. Benden söylemesi...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0