Sen rahat uyu Mehmedim!

Hakkari'de düzenlenen haince, kalleşçe, şerefsizce yapılan saldırı sonrasında 26 evladımızı kaybettik. Yazacak, çizecek inanın hiç birşey yok. Hayatın anlamsızlaştığı, nice ocakların yandığı, nice yüreklerin sızladığı bir gündü. Yapılacak tek şey onları dualarımızla uğurlamak ve ailelerine, sevenlerine sabır dilemek. Siyaseti, demokrasisi, insan hakkı, hukku, barışı, dostluğu falan bir kenara koyun. Sabah sabah sızlayan 26 yürek. Hangi vicdansız bu sabah ağıtlar yakan anaların feryatlarında duygulanmaz ki? En taş kalplisinin bile gözleri dolar. Söylecek çok şey var aslında ama.. Söylenecek cümleyi, yürekleri parçalayan cümleyi, gözlerimizi dolduran, nefesimizi kesen cümleyi gözü yaşlı anam söyledi. "Ben oğluma canı yanmasın diye, düşmesin diye bisiklet bile almadım. Ama şimdi vatan sağolsun!"

Bugün şehitlik mertebesine ulaşan 26 Aslanımıza Allah'tan rahmet, sevenlerine, yakınlarına ve kederli ailelerine başsağlığı dileriz. Aziz Türk milletinin başı sağolsun. Toprağınız bol olsun Aslanlar, gözünüz arkada kalmasın. Yazacak, çizecek bir şey yok. En azından bir süreliğine.. Keyfimiz hiç ama hiç yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0