Voleybol | İller Bankası karşısında ikinci galibiyet..

Aroma Kadınlar Voleybol Birinci Ligi’nin üçüncü hafta karşılaşmasında takımımız deplasmanda İller Bankası’nı 19-25, 14-25, 13-25’lik setlerle 3-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini almış oldu. Henüz tamamlanmamış olsa da takımımız üçüncü hafta itibari ile üçüncü sırada. Bir sonraki maçımız şu an lider konumunda bulunan Ereğli Belediyesi ile 23 Ekim günü saat 19.30’da Burhan Felek’te. Taraftararımızı maça bekliyoruz!


Maça Lo Bianco, Selime, Nilay, Seray, Gökçen ve libero Funda ile başlayan takımımızda önceki maçlara oranla daha dengeli bir skor dağılımı göze çarpıyor. Daha önceleri Calderon’un tek başına üstlendiği skor yükünü Seray ve Selime de katkıda bulununca Lo Bianco’nun da tecrübeli pas dağıtımı ile takım içi skor dengesi sağlandı. Hem takımımızın hem de maçın en skoreri 16 sayı ile Seray oldu. Bloklarda ise daha pasif bir görüntü çizsek de Selime ve Calderon’un blok sayıları göze çarptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0