Sıra sende 6. Adam!

Geçtiğimiz sezon 21 yıl aradan sonra final oynama başarısı gösterek gönülleri fetheden Yenilmez Armada, bu sezona müthiş başladı. Sezon öncesi oynadığı 10 hazırlık maçında sadece 1 mağlubiyet alan takımımız, THY Euroleague önelemelerinde tarihi bir başarıya imza attı ve kulüp tarihinde ilk kez THY Euroleague'de mücadele etmek için gruplara kalma başarısı gösterdi. Euroleague gediklisi Rytas'ı 10binden fazla taraftarının önünde mağlup eden erkek basketbol takımımız yeni sezonda ligde ve kupada şampiyonluk, Avrupa'da ise minimum Top16 için mücadele edecek.

Yeni sezona başarılı antrenörümüz Oktay Mahmuti gözetiminde hazırlanan erkek basketbol takımımız, transfer döneminde de son derece önemli isimleri kadrosuna kattı. Türk basketboluna uzun yıllar hizmet etmesi beklenen, geleceğin yıldızlarından Furkan Aldemir'i kadrosuna katan erkek basketbol takımımız ayrıca yıllardır Euroleague düzeyinde takımlarda oynayan Ender Arslan'ı renklerine bağladı. Beşiktaş formasıyla uzun yıllar mücadele eden Cevher Özer'i de renklerine bağlayan takımımızda ayrıca geçen sezon yabancı statüsünde oynayan, kariyerinde birçok kez Euroleague takımlarında forma giyen Preston Shumpert artık yerli statüsünde forma giyecek. Yabancı transferde Avrupa'nın sayılı oyunkurucularından birisi olan Jaka Lakovic'e imza attıran Galatasaray, kariyerinde 9 yılını NBA'de geçiren Litvanyalı uzun Darius Songaila da yeni sezonda Galatasaray forması giyecek. Yeni sezonda Galatasaray forması giyecek bir başka isim ise Olympiakos'tan transfer edilen ve Yunanistan kariyerinde Maroussi ile adını Avrupa'ya duyuran Jamon 'Lucas' Gordon oldu. Geçen sezon müthiş işler başaran ve taraftarın gönlünde taht kuran takımın büyük çoğunluğunu koruyan Galatasaray erkek basketbol takımında Caner Topaloğlu, Haluk Yıldırım, Evren Büker, Sertaç Şanlı, Göksenin Köksal, Joshua Shipp ve geçen sezonun muhteşem ikilisi Tutku Açık ve Luksa Andric yeni sezonda da kutsal parçalı formanın başarısı için mücadele edecek.

Kadın basketbol takımı ile birlikte bu sezon Abdi İpekçi Arena'da yaklaşık 60 resmi müsabaka oynayacak olan Galatasaray erkek basketbol takımı yeni sezonda hem Türkiye'de, hem Avrupa'da büyük başarılara uzanmak ve beklenen günleri geri getirmek amacıyla taraftarını yanına çağırıyor.

Tarihe tanıklık etmek ve yeni sezonda Yenilmez Armada ruhunu geri getirmek, takımın yanında olmak ve birlikte ağlayıp, birlikte gülmek için.. Haydi 6.Adam! Sende tribündeki yerini al, takımına sahip çık ve Galatasaray'ın gücünü bir kez daha ortaya koy! Çünkü şimdi takımın sana her zamankinden daha çok ihtiyacı var! Yeni sezonda takımını yalnız bırakma, tribündeki yerini al..

Kombine kart almak için; tıklayınız..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0