Teşekkürler 6.Adam!

12 Ekim Çarşamba günü saat 18:30'da Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olan Galatasaray erkek basketbol takımına taraftarından büyük destek geldi. THY Euroleague'e kalarak tarihi bir başarıya imza atan ve Türkiye Kupası gruplarında da 3 maçta 3 galibiyet alarak yenilmezliğini sürdüren Yenilmez Armada, 26 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götürmek için sahaya çıkacak.
Karşılaşmaya daha 3 gün olmasına, karşılaşma haftaiçi ve 18:30'da olmasına rağmen Galatasaray taraftarına ayrılan tüm biletlerin büyük çoğunluğu dün gece tükenmişti. Bu sabah itibariyle ise Galatasaray taraftarına ayrılan 10 blokluk 3750 civarı bilet tamamen tükendi. Fenerbahçe Ülker takımının taraftarlarına ayrılan 16 blokluk 3750 civarı biletin ise şimdilik yarısı bile tükenmedi. Taraftarının büyük desteğini arkasına alan ve 26 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götürmek isteyen Yenilmez Armada yeni bir tarih yazmak için yola çıkıyor. Haydi Galatasaray, yolun açık, şansın bol olsun.

1 yorum:

  1. Şimdi bilet almak için baktım ama üst kat hariç bilet kalmamış. Artık üst-alt fark etmez bilet alıp gideceğiz. Galatasaray'ımız memleketimize gelmiş gitmeyelim mi :) Peşindeyiz...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0