Zaza Pachuila takımla birlikte ilk antremanda..

Dün akşam oynadığı Bandırma Kırmızı karşılaşması sonrasında İstanbul'a dönen erkek basketbol takımımız, 12 Ekim Çarşamba günü saat 18:30'da Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda 25 yıl sonra çıkacağı Cumhurbaşkanlığı Kupası için Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda hazırlıklarına devam ediyor. Haftaiçerisinde imza atan ve erkek basketbol takımımızın son transferi olan Gürcistan doğumlu pivot Zaza Pachuila bugün takımla birlikte ilk antremanına çıktı.

Bir süredir özel işleri nedeniyle İstanbul'da olan ve Cuma günü kulüp binasında resmi sözleşmesi imzalayan tecrübeli oyuncu antreman öncesi takım arkadaşları ve teknik heyetle tanıştı. Bu tanışmanın ardından Gürcü pivot, yaklaşık 2 saat süren antremanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Takıma bugün dahil olan Zaza Pachuila'nın lisansının yetişmesi halinde Kayseri'de oynanacak olan Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında sahada olması bekleniyor. Zaza Pachuila ayrıca yeni sezonda 13 numaralı formayı giyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0