TT Arena'ya yaya yolu yapılıyor..

15 Ocak tarihinde açılan ve açıldığı günden bugüne çevre düzenlemesi bir türlü (!) bitmek bilmeyen Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne kulübümüz tarafından finanse edilen ve yapılan yaya yolu tüm hızıyla sürüyor. Taraftarlarımızın daha rahat bir çıkış sağlaması amacıyla hastahane inşaatının yanında yer alan patikanın düzleştirilip, daha çağdaş ve medeni hale gelmesi amaçlanan yaya yolunda köprüye çıkan merdivenler tamamlandı. TEM otoyolunun kenarında yer alan bariyerlerin arkasında son derece güvenli (!) olarak tasarlanan yaya yolunun gelecek hafta evimizde oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçına yetişmesi bekleniyor.

Herşey iyi hoş güzel ama TEM'in yanı başına, bariyerlerin dibine yaya yolu yapmak nasıl bir mantıktır? Hastahane inşaatının panolarının şantiyeden 200 metre uzakta olduğunu kimse bilmiyor mu? Çayır, çimen bölge var orada ve o bölge kamuya ait, hastahane inşaatına dahil değil. O tabelaları geriye çekmek, yolu geniş ve daha güvenli yapmak kimsenin aklına gelmiyor mu? Eğer o bariyerlerin arkasına/önüne herhangi bir engel, panel yapılmazsa çok büyük sıkıntılar yaşanır. Bazı kişilerin ego tatminini birisi canıyla ödemesin! Şimdiden uyaralım.. Sırf Galatasaray'a açılışta yaşananların diyetini ödetmek için birilerinin canını tehlikeye atmayın!

1 yorum:

  1. umuyorum ki 2-3 metre yüksekliğinde teller yapılır yoksa çok üzücü şeyler yaşayabiliriz ve bunun sorumlusu da kulüp olur.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0