Yarın İpekçi'ye geliyoruz, Van'a destek oluyoruz!

Avrupa Kadınlar Ligi'nde A grubunda mücadele eden Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı, yarın evinde Rus temsilcisi UMMC Ekaterinburg ile karşılaşacak. Geçen sezonun dörtlü finallerinde boy gösteren turuncu-beyazlı ekip ile son derece önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray MP kadın basketbol takımından ve basketbol şubesinden son derece anlamlı bir jest geldi. Van'da yaşanan felaket nedeniyle vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıyı bir nebze olsa gidermek adına basketbol şubesinin ve yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda Galatasaray MP - UMMC Ekaterinburg maçının hasılatı depremzedelere bağışlanacak.

Avrupa Kadınlar Ligi'nde mücadele eden kadın basketbol takımımızın yanı sıra THY Euroleague'de C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Anadolu Efes'in de Abdi İpekçi Arena'da oynayacağı Belgacom Spriou karşılaşmasının dahil olduğu 2 maçlık biletler 9.50 TL'den satışa sunuluyor. Bu iki karşılaşmanın bilet gelirleri vatandaşlarımıza yardım amacıyla gönderilecek ve oradaki eksikliklerin giderilmesinde bir nebze katkı sağlayacak.

Hem takımımıza sahip çıkmak, zorlu mücadelede destek olmak; hem Van'daki vatandaşlarımıza yardım etmek amacıyla tüm taraftarlarımızı yarın Abdi İpekçi Arena'ya bekliyoruz! Biletler için; tık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0