A2'den 7 oyuncu geliyor..

EURO 2012 play-off elemeleri nedeniyle liglere verilen arayı değerlendirmek isteyen Galatasaray, haftasonu Cenevre'de hazırlık maçı oynayacak. Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica ile karşılaşacak olan takımımızda milli takıma giden oyuncuların yanı sıra sakatlıkları devam eden oyuncularımızda forma giyemezken, Fatih Terim'in bir süredir takip ettiği A2 takımda forma giyen 7 oyuncu maç kadrosunda yer alıyor. Haftabaşından beri takımla çalışan 7 oyuncunun önümüzdeki uzun lig maratonunda, kupa maçlarında ve bu tarz özel hazırlık maçlarında forma giymesi bekleniyor.

Altyapısıyla en önemli takımlardan birisi olan Galatasaray'da, özellikle bu yıl Fatih Terim'in göreve getirdiği Müfit Erkasap ve Fatih İbradı'nın çalışmaları sonrasında A takıma her yıl minimum 1 oyuncunun çıkartılması hedefleniyor. Galatasaray altyapısında uzun yıllar görev yapmış fakat son 2 sezondur A takımda forma şansı bulamayan Semih Kaya'ya son haftalarda görev veren Fatih Terim'in kendisine sunulan raporların yanı sıra kendisinin izlediği maçlar doğrultusunda takımla birlikte çalışmalara aldığı ve Benfica maçında forma şansı vermesi beklenilen A2 takımda forma giyen 7 oyuncu şu şekilde;

Barış Gök - 1993 - Ortasaha/Sol kanat
Mertan Caner Öztürk - 1992 - Ortasaha/Sağ kanat
Mert Çetin - 1992 - Defans/Sol bek
Berkin Aslan - 1992 - Ortasaha/Sol kanat
Berk İsmail Ünsal - 1994 - Forvet
Hüseyin Tokmak - 1994 - Defans/Sağ bek
Bilal Özhan - 1992 - Ortasaha/Merkez

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0