Furkan Aldemir büyümeye devam ediyor!

Sezon başında Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımına transfer olan Furkan Aldemir, tabir-i caizse her geçen gün büyümeye devam ediyor. Yaz aylarında İspanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'na U20 takımımızla damgasını vuran ve "Bay ribaund" lakabı ile rekor üstüne rekor kıran genç oyuncu Avrupa'da adından söz ettirmeye devam ediyor. Kariyerinde ilk kez THY Euroleague tecrübesini Galatasaray forması altında yaşayan 1991 doğumlu genç oyuncu bu hafta oynanılan Union Olimpija karşılaşmasında istatistik kağıdına yazdırdığı 18 sayı - 11 ribaund - 2 top çalma sonrasında elde ettiği 28 verimlilik puanı ile haftanın en iyi beşinci oyuncusu seçildi. Genç oyuncu ayrıca aldığı 11 ribaund ile haftanın en çok ribaund alan 3.oyuncusu olmayı başardı.

THY Euroleague'de haftanın en iyi oyuncusu ise Nancy forması giyen Nicolas Batum oldu. İspanyol rakibi Caja Labarol karşısında 40 dakika sahada kalan Fransız oyuncu 21 sayı - 9 ribaund - 4 asist - 1 blok ile mücadele ederek hem takımını galibiyete taşıdı, hemde haftayı 35 verimlilik puanı ile kapattı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0