ELW| 4.Haftanın en iyisi Diana Taurasi..

Kadınlar Avrupa Ligi'nde yoluna namağlup olarak devam eden Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımının Amerikalı süperstarı Diana Taurasi, dün akşam oynadığımız Uni Seat Györ karşılaşmasında istatistik kağıdına yazdırdığı 24 sayı – 6 ribaund – 5 asistlik performansı sonrasında elde ettiği 29 verimlilik puanı ile geride bıraktığımız 4.haftanın en iyi oyuncusu seçildi. Normal sezonun ilk haftasında da en iyi oyuncu seçilen Amerikalı süperstar böylece oynanılan 4 maç sonunda 2.kez Euroleague'de haftanın oyuncusu seçildi.

Sezon başında Galatasaray Medical Park'a imza atan ve parçalı formayı giymeye başlayan kadın basketbolunun bir numaralı ismi olan Amerikalı süperstar, Avrupa'nın bir numaralı kupasında geride kalan 4 maç sonunda maç başına 23 sayı - 5.5 ribaund - 3.5 asist ve 1.8 top çalma ortalaması ile oynuyor. Maç başına 31.8 dakika sahada kalan Diana Taurasi, sayı krallığında 23.3 sayı ile lider olarak bulunan Perfumerias Avenida oyuncusu Dewanna Bonner'ın arkasında ikinci sırada bulunuyor. Maç başına 3.3 üç sayılık basket isabeti ile oynayan Dee bu alanda da turnuvanın en iyisi olarak liderliğini sürdürüyor. Yıldız oyuncu ayrıca turnuvada en iyi serbest atış kullanan (%95 serbest atış isabeti) 4.oyuncu olarak yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0