Maç Öncesi: Galatasaray - Mersin İdman Yurdu

Ard arda gelen 3 galibiyetten sonra Antalyaspor ve Gaziantep maçında hakemlerin de kötü performansınında etkisiyle kaybedilen 5 puan herkesi üzdü. Kayserispor karşısında eksiklerimize rağmen iki golle aldığımız üç puan ise takımın iyi yolda devam etme çabasını herkese gösterdi. Şimdi sıra Mersin İdman Yurdu karşısında kazanmaya geldi. Spor Toto Süper ligin 10.haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Mersin İdman Yurdu'nu karşılayacağız.


Ligin yeni ekiplerinden olan Mersin oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 beraberlik alıp 13 puan topladı ve ligde 8.sırada yer alıyor. Mersin İdman Yurdu'nun şu an göze çarpan oyuncularından bir tanesi Mert Nobre. Oynadığı 8 maçta 4 gol atan Nobre takımının attığı 12 golün üçte birini atmış oldu. 12 gol atan Mersin İdman Yurdu kalesinde de aynı sayıda gol gördü. Oynadığı 9 maçın sadece bir tanesinde gol yemeyen Mersin geri kalan 8 maçta en az bir golü kalesinde gördü.

Ligde en son 82-83 sezonunda karşılaştığımız Mersin İdman Yurdu'nu İstanbul'da 1-0 yenip, deplasmandaki maçta ise 2-0 mağlup olmuştuk. 2005-2006 yılında Türkiye kupası maçında karşılaştığımızda Mersin İdman Yurdu karşısında 4-0 gibi rahat bir galibiyet almıştık.

Kadromuzdaki artan sakatlıkların son durumlarına baktığımızda Milan Baros ve Gökhan Zan'ın bu karşılaşmada forma giymesi düşük ihtimal. Engin Baytar'ın ise durumunun ileride belli olacağı takımla beraber çalışmalara başlayan Kazım Kazım ve Emanuel Eboue'nin Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor.

5 Kasım 2011 Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak olan karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Kulübümüzün bu sene iç saha maçlarında efsanelerimizi andığı etkinlik serisi bu hafta Bülent ve Reha Eken kardeşlerle devam edecek.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0