Sen adam olsan utanırdın..

"Şunu hep merak ederim, acaba şimdi akşam evine gidince izliyordur. Su düştü ya buraya sonra kafasını tutuyor atıyor. Acaba bunu izlerken hangi duygularla izliyorlar acaba? Ben şimdi Eboue'yim izliyorum böyle bir şey yaptım. Ne düşünürüm sence?  Şık olmamış der herhalde. Şık çok basit kalır. Yani utanırım ben, hemen kanal değiştiririm bak. Öyle bir şey yaptıysam ben hemen pat diye.." Bu sözler sözde (!) objektif, sözde futbol sevdalısı, sözde yorumcusu Rıdvan Dilmen'e ait.. Beşiktaş maçı sonrasında Emmanuel Eboue hakkında bu sözlere yer verdi. Milli maçta taraftara ana avrat küfür eden karaktersizleri yere göğe sığdıramayan, taraftarlara hakaretler eden, birilerine goygoyculuk yapan sözde tarafsız yorumcu hakkında bizimde bir çift lafımız var.

Değiştirelim.. Şunu hep merak ederim, acaba şimdi akşam evine gidince izliyordur. Milli takım maçında Volkan ıslıklanıp protesto edilince isyan ettim ve Galatasaray taraftarına çemkirdim. Sonra Beşiktaş maçında Eboue'ye ırkçılık yapıldığında, küfür edildiğinde ve madde atıldığında çıktım televizyonda Eboue provakatör dedim. Acaba bunu izlerken hangi duygularla izliyorlar acaba? Ben şimdi Rıdvan Dilmen'im izliyorum böyle bir şey yaptım. Ne düşünürüm sence? - Şık olmamış der herhalde.

Şık çok basit kalır. Yani utanırım ben, hemen kanal değiştiririm bak. Öyle bir şey yaptıysam ben hemen pat diye kanalı değiştiririm. Hatta bırak kanal değiştirmeyi, karakterini değiştirirsin sen! Şimdi çıkarsın, Eboue hakkında bıdı bıdı yaparsın, onu hedef gösterirsin, insanları provake edersin. Sonra ne mi olur? Emre ve Volkan ana avrat taraftara küfrederken onlara yalakalık yaparsın. Türk Telekom Arena'da yaşanan olaylar sonrasında sırf birilerine yaranmak için başbakan hakkında sevgi dolu sözcükler söylersin. Ama sorsan tarafsız bir yorumcusun sen.. Sorsalar, futbolsever, objektif bir yorumcusun. Ama hepimiz biliyoruz, en kral Galatasaray düşmanısın. Galatasaray'ın iyiliği seni rahatsız ediyor, seni tedirgin ediyor. Millet ana avrat söverken gıgını çıkartmazken, sırtına, kafasına pet şişe/çakmak gelen adamı provakasyon ile suçlarsın. Adam değilsin Rıdvan, adam falan de-ğil-sin!

Bu arada unutmadan.. Hani sen yorumculuğu bırakmıştın? Şike davasından sonra futbol konuşmayacaktın hani? E tabii yıllık 1.5 milyon dolar para az değil. Birilerine yalakalık yapmak için, yaranmak için, goygoyculuk için..

7 yorum:

  1. Söylediklerinizin çok büyük bir çoğunluğuna katılmakla birlikte Eboue'nin yaptığı hareketleri bir Galatasaray'lı olarak doğru bulmadım. Yetenek anlamında değil ama mental anlamda büyük takım topçusu olamamış bir oyuncu olduğuna şahit oldum bugün. Hele beşiktaş 80.ci dakikadan sonra fiziksel ve zihinsel olarak çok yorulmuş ve topa koşmaya mecali kalmamışken zaman geçirme oyunları bunu düşünmeye itti beni. Umarım yanılıyorumdur. saygılarımla

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Rıdvan Dilmen, sahaya atan da suçlu diyorsun ama neden önce su şişesi olayına giriyorsun? Önce atanları suçla. Bırak ta eboue yi kendi içimizde tartışalım. Sana ne?

    YanıtlaSil
  3. mac bitti bende eboue ye tepki gösterdim.Rıdvan konusunda haklısınız basından sonuna kadar ama eboue de az değildi.Defans adamı dediğin biraz sert olur artist olmaz her pozisyonda kendini yere atıyor kıvranıyor ilerde biri vermez faulü döner gol olur.

    YanıtlaSil
  4. adam kendini korumaya çalışıyo. kafasına birşeyin geldiğini ima etmeye çalışmıyorki. ama her zamanki gibi rıdvan dilmen tarafsızmışçasına galatasarayımızı içten içe eleştimenin mutluluğuyla futbolcumuzu aşağılamaya çalışıyor. bence terbiyesiz olan ta kendisi.

    YanıtlaSil
  5. yazık asıl ben seni izlerken utanıyorum rıdvan. orda şişe dışında ekranda net görülmeyen onlarca bozuk para attılar adama. eboue yi şu olaydan sonra eleştirmek nasıl bir tezattır ve nasıl bir nefrettir.

    YanıtlaSil
  6. nasıl bi kafa yapısındasınız anlamıyorum. eboue az bile yaptı bana kalırsa.

    YanıtlaSil
  7. şurda eboueyi suçlayanlar herhalde ntvde rıdvanla çalışıyor
    ya da çarşı gurubundan olmalılar
    başka türlü Galatasaray'lı olmalarına ihtimal vermiyorum
    vermek istemiyorum
    rıdvan bu arada yavşağın önde gidenisin
    seni senelerdir izlemiyorum
    seni bu kadar senedir izleyen GS seyircisi sayesinde buradasın
    bu da bizim ayıbımız

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0