Turkcell 2011 Blog Ödülleri'ndeyiz..

2008 yılının Aralık ayından beri yayın hayatına aralıksız devam eden FCN Blog ekibi her sene olduğu gibi bu sene de Blog Ödülleri'ne aday gösterildi. İletişim devi Turkcell'in sponsorluğunu üstlendiği Turkcell 2011 Blog Ödülleri'nde yer alacak olan Galatasaray taraftar portalı FCN Blog sizlerinde desteği ile yarışmada hakettiği yerlere gelmek istiyor. 2 Aralık'a kadar sürecek olan halk oylaması sonrasında Spor Kategorisi'nde yer alan 57 Blog arasında ilk 10'a girmesi halinde Turkcell 2011 Blog Ödülleri jürisine sunulacak. Jürinin değerlendirmesi sonrasında Turkcell 2011 Blog Ödülleri'nde dereceye giren bloglar açıklanacak.

Turkcell 2011 Blog Ödülleri yarışmasında FCN Blog'a oy vermek için yarışma platformuna kayıt olduktan sonra gerek sol tarafta yer alan Turkcell BÖ 2011 sekmesinden, gerekse buraya tıklayarak oy verebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Selamlar;

    http://galatasarayformalari.blogspot.com/2011/11/fcn-bloga-destek.html

    Ayrıca facebook ve twitter üzerinden de desteğimizi göstereceğiz.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. http://galatasarayblogodulleri.blogspot.com/

    Bu konuyla ilgili açmış olduğumuz bir sayfa var. Bilindiği üzere herkesin üç oy kullanma hakkı var. Birbirimize destek olabiliriz.
    ultrAstribun

    YanıtlaSil
  3. Yarışmada başarılar diliyorum :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0