STSL | İki farklı devre, 1 puan..

Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında ligin yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan Galatasarayımız, evinde ağırladığı rakibi ile golsüz berabere kaldı. Rakibi karşısında birbirinden bağımsız iki yarı oynayan takımımızda Uruguaylı kalecimiz Fernando Muslera ilk yarının son dakikasında Andre Moritz'in kullandığı penaltıya izin vermedi. Bayram arifesinde 33bin 840 taraftarıyla birlikte rakibini ağırlayan takımımız bir çok pozisyona girmesine rağmen sonuç alamayınca karşılaşmadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Rakibi karşısında ilk yarıda fazla bir etki edemeyen takımımız, ikinci yarıda rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koymasına rağmen girdiği fırsatları değerlendiremeyince zirve yarışında elde ettiği avantajı kullanamamış oldu.

Galatasarayımız liglere verilecek ara nedeniyle 12 Kasım günü Portekiz Ligi'nin güçlü ekiplerinden Benfica ile özel bir karşılaşma oynayacak. Bu karşılaşmanın ardından takımımız Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında ezeli rakibi Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0