AVL | Çankaya karşısında rahat galibiyet..

Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nin 9.haftasında evinde Çankaya Belediyesi'ni konuk eden Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı, rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan 3-0'lık skorla ayrıldı ve ligde 6.galibiyetini alırken, üstüste 4.galibiyetine imza attı. Karşılaşmada rakibi karşısında 25-14, 25-16, 25-17'lik setlerle galip gelen erkek voleybol takımımızda Salvador Hidalgo kaydettiği 13 sayı ile karşılaşmada takımımız adına en skorer isim olurken Erhan ve Kemal hücumda 11 sayı ile yıldız oyuncuya destek oldu.


Her geçen hafta daha iyi oyun sergileyen Sarı-Kırmızılılar, Başkent temsilcilerinden Çankaya Belediyesi Anka karşısında çıkarttıkları başarılı oyunlarıyla da büyük alkış aldılar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Torul Gençlik ve Maliye Milli Piyango galibiyetlerinden sonra, Çankaya Belediyesi karşısında zorlanmadan maçı kazanmanın sevincini de yaşadılar.

Maça iyi başlayan ev sahibi Galatasaray oldu. Etkili servisler atıp rakibin manşetlerini bozdular. Üçlü bloklarla hücumlarını da kesen Sarı-Kırmızılılar Erhan, Kemal ve Hidolgo’nun smaçlarıyla da sayıları buldular. İlk setin teknik molalarını 8-1 ve 16-9 önde geçen Galatasaraylı oyuncular seti de 25-14 alırken zorlanmadılar.

Maçın ikinci seti de ilk setten farksızdı. Galatasaray Yurtiçi Kargo'nun liberoları Akif ve Caner hatasız manşetler alırken, tecrübeli pasörümüz Ulaş, her zaman olduğu gibi klasını gösterdi. Smaçörler oyunun bu döneminde görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Bu setin de teknik molalarını 8-4 ve 16-9 önde tamamlayan Sarı-Kırmızılılar seti 25-16 alıp skoru 2-0 lehlerine çevirdiler ve galibiyete çok yaklaştılar.

İki set almanın rahatlığıyla üçüncü sete başlayan Galatasaray, bu setin de teknik molalarına 8-4 ve 16-7 önde girdiler. Çankaya Belediyesi Volkan, Mehmet ve Alper’in etkili servis ve smaçlarıyla seti çevirmek istedilerse de, Galatasaray gerek tecrübesi gerekse rakibi karşısında kurduğu üstünlüğü ile buna izin vermedi. Seti 25-17 kazanan takımımız karşılaşmadan 3-0'lık skorla ayrılarak ligde 6.galibiyetini aldı ve 5.sıradaki yerini korudu.
Tayyar Sümen/Voleybolmagazin

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0