Bye bye birdie, it's time to go*

Kuzey kale arkası tribünde taraftar grubumuz ultrAslan'ın hazırlamış olduğu el emeği, göz nuru koreografi çalışması günün anlam ve önemine oldukça uygun bir mesaj verdi. Doğu tribünde açılması beklenen ve bir gün öncesinden GSYİAD tarafından duyurusu yapılan (ki bir koreografinin duyurusu yapılması ne kadar mantıklı, tartışılır) "Armanın peşinde adanmış hayatlar" bayrağının yanı sıra kale arkasında yapılacak görsel şovda neler olacağı günlerdir merakla bekleniyordu. Şike konusunda pankart açmak, tezahürat yapmak ve görsel şov yapmak TFF tarafından sırf birileri rencide olmasın diye yasaklanırken Galatasaray taraftarı yine yaratıcılığını, zekasını ve becerisini yıllardır olduğu gibi dün akşamda kanıtladı.

Ünlü Brodway müzikalinden alıntılanan kale arkası tribünde hayata geçirilen koreografide "Bye bye birdie, it's time to go!" yazıyordu. Bunun anlamı ise son günlerde yaşanan olaylar doğrultusunda ezeli rakibe en güzel göndermenin ta kendisiydi. Karşılaşma sonunda daha Fenerbahçeli futbolcular sahadan çıkmadan stadyum hoparlöründen çalınan, hepimizin çocukluk döneminde dilinden düşürmediği ve belkide ilk öğrendiğimiz "Mini mini bir kuş donmuştu" şarkısı ise tıpkı maç öncesi kale arkası tribünde yapılan bu şov kadar anlamlıydı.

*Güle güle kuş, artık gitme vakti!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0