Bugün günlerden Galatasaray!

Dün futbolda ezeli rekabette gülen taraf olan Galatasaray'da bugün amatör branşlar olarak geçen basketbol ve voleybolda Avrupa mesaisi günü.. Galatasaray erkek basketbol, kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarının bugün oynayacağı Avrupa Kupası karşılaşmaları son derece önem taşıyor. Erkek basketbol takımı kazandığı takdirde kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği THY Euroleague'de gruptan çıkma başarısı gösterecek ve TOP16'a kalmayı garantileyecek. Kadın voleybol takımı ise bu sezon gözüne kestirdiği ve şampiyonluk hedefiyle mücadele ettiği CEV Kupası'nda bir üst tura yükselme başarısı gösterecek. Euroleague women organizasyonunda mücadele eden ve şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan kadın basketbol takımımız grubunda oynadığı 9.karşılaşmayı kazandığı takdirde A grubunda yeniden liderliğe yükselecek. 


Galatasarayımızda bugün saat 17:00 itibariyle Avrupa Kupası mesaisi başlamış olacak. Abdi İpekçi Arena'da rakibini ağırlayacak olan Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı, USK Prag karşısında taraftarını salona bekliyor. Bu önemli karşılaşmanın ardından saat 20:00'de bir başka Avrupa Kupası mesaisi yine Abdi İpekçi Arena'da devam edecek. Kadın basketbol takımımızın karşılaşmasının ardından oynanacak olan Galatasaray Medical Park - Montepaschi Siena karşılaşmasında takımımız kazandığı takdirde yoluna Top16'da devam edecek. Hemen hemen aynı saatlerde CEV Kupası'nda 2.turunda ilk maçta 3-0 yenerek büyük avantaj sağladığı rakibi Apollon Limassol'e deplasmanda konuk olacak olan Galatasaray kadın voleybol takımı ağır favori olarak çıktığı karşılaşmadan galibiyetle ayrılması veya 1 set alması halinde adını bir üst tura yazdıracak.

Bugün sahaya çıkacak olan tüm takımlarımıza başarılar diliyor ve galibiyetle, zaferle dolu bir gün olmasını temenni ediyoruz. Bugün günlerden Galatasaray!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0