Galibiyetin parolası; Takım ruhu!


Ezeli rakibi karşısında eze eze galibiyet alan ve rakibine sahayı kelimenin tam anlamıyla dar eden, cehennemi yaşatan Galatasarayımızda hiç kuşkusuz alınan galibiyetin yanı sıra ortaya konulan futbol sevindirici unsurlardan birisi olarak yer alıyor. Derbi galibiyeti, liderlik, güzel futbol, üstünlük sağlamak gibi ana etkenler güzel fakat bir noktaya dikkat çekmek gerekiyor. Galatasaray artık uyum sürecini tamamladı ve bir sistemin çarklısı gibi tıkır-tıkır sistem işlemeye başladı. Galatasaray artık "takım" oldu. Her golden sonra sahadaki oyuncular yumak olurken, kenarda malzemecisinden antrenörüne, doktorundan oyuncusuna tüm kulübe bir sevinç yumağı oluyor. Saha içerisinde en ufak karmaşada tüm takımın, yabancı-yerli ayrımı yapmadan arkadaşını koruması, sahip çıkması ve yalnız bırakmaması, tecrübelilerin gençlere sahip çıkıp onları saha içerisinde bile yönlendirmesi.. Bunun gibi birçok örnek sayabiliriz. Uzun lafın kısası yıllardır özlediğimiz, hasretini çektiğimiz duygu geri geldi. Takım ruhu, arkadaşlık ruhu ve Galatasaray ruhu yeniden aramızda.. Bir daha hiç kaybolmaması, daha büyük hedeflere, daha büyük başarılara ulaşmak ümidiyle..

Bu arada son olarak.. Derbiyle ilgili bir anektod paylaşmadan, gönderme yapmadan olmaz. Tüm hafta boyunca "Sonucu belli olan maç" diye dalga geçenler, aklı sıra espri yapanlar bakın maç sonu ne diyoruz? Cevabını artık siz kendi aranızda verirsiniz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0