DERBİ | Eze eze galibiyet..

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayan Galatasarayımız rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. İlk yarısı 4 hatta 5 golle bitmesi gereken karşılaşmada soyunma odasına Eboue ve Elmander'in golleriyle 2-0 önde giden takımımız devrenin ardından rakibi karşısında ilk 10 dakika baskı kuramadı. Takip eden süreç sonrasında oyunun kontrolünü yeniden eline alan takımımız rakip kalede bulduğu fırsatlardan yine yararlanamadı. 5-0 olması gereken fakat 60.dakikaya kadar 2-0 giden karşılaşmada Felipe Melo attığı golle skoru 3-0'a getirdi. Bu dakikadan sonra yine rakip kalede etkili olan fakat girdiği pozisyonlardan bir türlü golü bulamayan takımımız karşılaşmanın 90+2.dakikasında Alex de Souza'ya engel olamayınca karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve puanını 28'e yükselterek liderliğe yükseldi.

Rakibi karşısında eze eze galibiyete ulaşan ve taraftarıyla birlikte rakibine sahayı dar eden takımımızda maçın en etkili oyuncusu olarak birisini seçmek kuşkusuz zor. Fakat genç oyuncularımız Semih ve Emre'yi ayrı bir tebrik etmek gerekiyor. Bugün tabir-i caizlerse Aslanlar gibi oynayan iki oyuncumuzda sorumluluklarını yerine getirerek, hatasıza yakın oynadı. Hatalarıyla, doğrularıyla, sevaplarıyla, günahlarıyla bu çocuklar bizim evlatlarımız. Arkalarında duralım, yanlarında olalım, her zaman destekleyelim.

ANKET | Fenerbahçe maçının yıldızı sizce kim?

2 yorum:

  1. sezon başında ufaluji'ye sallayanlar kapak biriktiriyoruz biz hepsini yollayabilirim :) stoper lazımdı geldik der gibi adam..semihe de ayrı bir yazı yazmanız gerekir bence :)

    YanıtlaSil
  2. @bigbossares Gözünüzden kaçmış galiba zaten yazdık
    http://www.fcnblog.com/2011/11/altyapdan-ustyapya-10-yllk-takviye.html

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0