Henry Bell Cisnero haftasonu takıma katılıyor..

Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımının sezon başında transfer ettiği fakat bazı prosedür ve pürüzlerden ötürü takıma katılamayan Kübalı smaçör Henry Bell Cisnero bu haftasonu takıma katılacak ve takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Sezon başından bugüne kadar tek yabancı ile (Salvador Hidalgo) ile mücadele eden ve yabancı oyuncularından Venezuela'lı pasör çaprazı Kevin Pinerua'nın geçtiğimiz haftalarda katılmasının ardından güçlenen Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı yarın oynanacak Teledünya Türkiye Kupası 2.tur maçında iki yabancısından da katkı alabilecek. Bir başka yabancı oyuncusu Kübalı smaçör Cisnero ise bu hafta sonu takıma katılacak ve takımda herhangi bir eksik oyuncu olmayacak.

2 yorum:

  1. Bu arkadaşı takımda hala göremiyoruz. Bunun hakkında bir bilginiz var mı ?

    YanıtlaSil
  2. Bizde kendisini merakla bekliyoruz. Menajeri ve ülkesinden çıkış izni alamadığına dair sorunlar var deniliyor ama aynı zamanda da ha geldi, ha gelecek muhabbeti yapılıyor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0