Canal+ derbi için belgesel hazırlıyor..

7 Aralık'ta oynanacak olan derbi öncesinde Fransız kanalı Canal+ son derece önemli bir projeye imza atıyor. Parçalı ve Çubuklu'nun yüzyıllık öyküsünü kaleme alan Fransız kanalı, Florya Metin Oktay Tesisleri, Galatasaray Lisesi ve Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde çeşitli çekimler yaptı. Oyuncular, yöneticiler, eski futbolcular ile röportajlar yapan Fransız televizyonu adına bu belgeseli yorumlayacak, anlatacak olan isim ise efsane futbolcu Eric Cantona. Galatasaray Lisesi'nde yapılan çekimlerde liseyi baştan sona gezen Fransız efsane hayranlığını gizleyemedi. 104 yılı geride bırakan Parçalı ve Çubuklu'nun öyküsü önümüzdeki günlerde yayında olacak. Bir süredir çekimler ve hazırlıklar nedeniyle İstanbul'da olan Fransız futbol efsanesi Eric Cantona ayrıca hafta içi oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçını Türk Telekom Arena'da izleyecek.

2 yorum:

  1. canal+ fransanin digiturk u dur.Fransa'da yasadigimdan ve bir cok is arkadasim ve diger arkadaslarimin boyle bir sey izleyecek olmalari ve daha sonra bana gelip yorum yapcaklarini bildigimden ve nasil bir izlenim olacagini bildigimden sevindim bu haberi gordugumde:)

    YanıtlaSil
  2. Sayın FCN Blog,
    bu belgeselin tamamını altyazılı olarak izlememiz için bir şeyler ayarlarsınız artık.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0