Engelsiz Aslanlar ligde yenilgisiz devam ediyor.

TSB Süper Ligi'nin beşinci haftasında evinde Kardemir Karabük'ü ağırlayan Engelsiz Aslanlar, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada ilk yarısını 53-37 önde kapatırken, karşılaşmadan da 95-72'lik skorla galip ayrılarak yenilgisizliğini sürdürmeye devam etti. Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmada yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle Tristan Knowles forma giyemezken karşılaşmanın yıldızı attığı 25 sayı ile Piotr Luszynski oldu. Polonyalı oyuncuya hücumda en büyük destek 17 sayı ile oynayan Özgür Gürbulak'tan gelirken, İsmail Ar 16 sayı, Mateusz Filipski 14 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.

Rakibi karşısında ilk çeyreği 26-20, devreyi de 53-37 önde kapatan takımımız karşılaşmada final periyoduna 15 sayılık farkla (70-55) önde girmeyi başardı. Kardemir Karabük karşısında final periyodundan da 25-17'lik üstünlükle ayrılan Sedat İncesu'nun öğrencileri ligin beşinci haftasında da galibiyete ulaşarak yenilgisiz olarak liderliğine devam ediyor. Engelsiz Aslanlar ligin 6.haftasında 7 Ocak Cumartesi günü İzmir BŞB ile deplasmanda karşılaşacak. İzmir'de yer alan tüm taraftarlarımızı liglere verilen aranın ardından Engelsiz Aslanların yanında görmeyi umut ediyor ve tribünlere devaet ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0