Galibiyet zinciri devam ediyor!

 
Kadın voleybol takımımız, Aroma Kadınlar Voleybol Ligi’nin altıncı haftasında ezeli rakibi, Beşiktaş’ı Burhan Felek Spor Salonu’nda konuk etti. Kaşılaşmadan 25-11, 25-23 ve 25-17’lik setlerle 3-0 galibiyetle ayrılan Galatasaray kadın voleybol takımı ligde üst üst beşinci, resmi maçlarda ise son 8 maçında 8. galibiyetini aldı. Ligde altıncı hafta sonunda tek yenilgimizi aldığımız Fenerbahçe Universal’in ardındaki ikinciliğimizi de korumuş olduk. Karşılaşmayı Galatasaray Spor Kulübü 2.Başkanı Ali Dürüst tribünden takip etti.

Maça; Natalia, Lo Bianco, Calderon, Nilay, Aslı, Selime ve libero Funda ile başlayan takımımız ilk sete de iyi başlayan taraf oldu. Arka tarafta libero Funda’nın ve Natalia’nın manşet karşılamadaki hatasız performanslarına; Lo Bianco’nun etkili paslarını değerlendiren Calderon ve Nilay’ın etkili smaçları ve Selime’nin bloklarıyla ilk teknik molaya 8-1; ikinci teknik molaya ise 16-4 gibi farklı skorlarla üstün girdik. Setin sonunda da farkı koruyan kızlarımız ilk seti 25-11 kazanarak, setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete ise değişik kadroyla çıkan Beşiktaş bunun verimini görmüş oldu ve ilk teknik molaya 8-7 önde giren taraf oldu. Rehavete kapılan takımımızın yaptığı hataları değerlendiren konuk takım ikinci teknik molaya da 16-14 girdi. Teknik mola dönüşü 4-2’lik seri yakalayan kızlarımız durumu 18-18’e getirdi. Sette durum 24-23 iken servis kaçıran taraf Beşiktaş olunca seti 25-23 kazanmayı bildik ve maçta da durumu 2-0’a getirmiş olduk.

Çekişmeli geçen ikinci setin ardından moral bozukluğu yaşayan taraf Beşiktaş idi. Hatalarını iyi değerlendiren takımımız ilk teknik molaya 8-4; ikinci teknik molaya ise 16-11 önde girdi. Calderon ve Selime’nin etkili servisleri ile direnci iyice düşen Beşiktaş maçın ilerleyen kısımlarında da varlık gösteremedi. Seti 25-17, maçı da 3-0 kazananmış olduk.

Hem maçın hem de takımımızın en skoreri 18 sayı ile Calderon olurken, Natalia 12 sayısı ile galibiyette önemli rol oynadı. Beşiktaş’ta ise en skorer isim 9 sayı kaydeden Sabkova oldu. Kadın voleybolcularımız, Aroma Kadınlar Voleybol Ligi’nin 7.haftasında ise 11 Aralık 2011’de ligin altıncı sırasındaki IBA Kimya Ted Kolejliler’e Ankara’da konuk oluyor.

Karşılaşmanın özeti;

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0