Passat güzel araba ama be Tahir..

3 Temmuz'da başlayan şike soruşturmasına yönelik iddianame geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından kabul edilmiş ve yine bir kaç gün önce iddianameye dair delil dosyaları, tarafların avukatlarına dağıtılmış, basına servis edilmişti. Şike soruşturması kapsamında yürütülen operasyon sırasında Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu ve Sporx.com sitesi genel yayın yönetmeni Tahir Kum arasında yaşanılan "ısmarlama haber" görüşmesi sonrasında Sporx.com sitesinin "Özel haber" ifadesi ile yayınladığı haber 25 Mayıs 2011 tarihinde sitede yer aldı. Haberin fotoğrafının üzerine tıklayarak bunu detaylıca da görebilirsiniz.

Satılan kalemler, satın alınan yazarları yıllardır biliyorduk ama bu şike soruşturması nedeniyle hepsini açık açık görüyoruz. Kelimesi kelimesine, noktasından virgülüne kadar ısmarlama bir haber olan bu durum sonrasında Sporx.com sitesini protesto ediyor, hiç bir taraftarımızı girmemeye davet ediyor, sosyal medyada tepki göstermeye çağırıyoruz. Bu arada zamanında bu tarz haberler sonrasında Fenerbahçe yönetimi tarafından bazı satılık kalemlere son model lüks bir araç olan Passat alındığını hatırlatalım. Herşey bir kenara da, haklısın be Tahir. Passat son derece güzel ve lüks bir araba. Ama en azından bir şeref, bir onur, bir haysiyet olur adamda. Sende haklısın. ;)

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0