Storelar Nurettin Kantarelli'ye emanet..

Galatasaray'ın en büyük gelir kapılarından birisi olan Galatasaray Store'lar artık profesyonellere emanet. Hakan Aydınol'un yönetimindeki Pazarlama AŞ tarafından koordine edilen ve yönetilen Galatasaray Store artık pazarlama alanında kulübe bağlı fakat özerk bir konumda olacak. Mavi Jeans'in CEO'luğunu yapan Nurettin Kantarelli'yi bu alanda göreve getiren Ünal Aysal ilk geldiği günden itibaren bahsettiği kurumsallaşma ve markalaşma konusunda ilk adımlarını atmış oldu. Geçtiğimiz sezondan itibaren dünya devi ürün tedarikçisi Nike ile sponsorluk anlaşması imzalayan ve mağazalarında da "Galatasaray&Nike Store" konseptini kazandıran kulübümüzde Galatasaray Store'lar artık dünya devi markanın eski yöneticisine emanet.

Nurettin Kantarelli geçtiğimiz haftalarda göreve başlamış ve kendi ekibini ufak ufak oluşturmaya başlamıştı. Türkiye'de hazır giyimin en önemli ve başarılı profesyonellerinden birisi olan Nurettin Kantarelli bir çok markanın Türkiye'ye gelmesini sağlayan önemli bir yönetici olarak biliniyor. Galatasaray Store mağazalarından tek başına sorumlu olacak olan ve kendi ekibini yine profesyonellerden kurmayı hedefleyen başarılı yöneticinin daha evvel Collezzione ve Mavi Jeans gibi büyük markalarda çalıştı. 13 yıl boyunca Mavi Jeans markasıyla çalışan ve bu markayı dünyanın büyük markaları arasına sokmayı başaran, bu süreç içerisinde ürün satışını 7 yıl içerisinde %600 oranında arttırmayı başaran Nurettin Kantarelli, Boğaziçi Üniversitesi mezunu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0