STSL | Kazanılması gereken 3 puan..

Spor Toto Süper Lig'in 13.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşan Galatasarayımız, ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmadan 70.dakikada son haftaların en çok konuşulan isimlerinden Emmanuel Eboue'nin kaydettiği golle 1-0 galip ayrıldı ve puanını 25'e yükseltti. Ligde oynadığı son 5 deplasman karşılaşmasında gol yemeyen takımımız ayrıca bu sezon evinde yenilgi yüzü görmeyen Gençlerbirliği'ni mağlup etmeyi başardı. Rakibi karşısında ilk yarı oldukça etkisiz bir görüntü çizen takımımız ikinci yarı gerçekleştirilen değişiklikler sonrasında toparlandı ve mutlak kazanması gereken 3 puanı kazandı. Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı kart sınırında bulunan Semih Kaya'nın forma giymediği karşılaşmada savunmada tandem Gökhan Zan - Servet Çetin ikilisi tarafından oluşturuldu. Cezası nedeniyle Tomas Ujfalusi, Engin Baytar ve Johan Elmander'in forma giymediği karşılaşmada kanatlarda forma giyen Albert Riera ve Aydın Yılmaz'ın inanılmaz etkisiz oyunu gözden kaçmadı. İki oyuncu da kendisine verilen şansları yavaş yavaş tüketmeye başladılar, bununda altını çizelim.

Galatasarayımız gelecek haftanın maçında, 7 Aralık Çarşamba günü, evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Türk Telekom Arena'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde iki takım arasında 3 puanlık fark bulunuyor ve sarı-lacivertli ekip geride kalan 13 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturuyor. Gençlerbirliği maçında kart cezası nedeniyle forma giymeyen Ujfalusi ve Elmander bu maçta forma giyebilecekler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0